Somn.

Nu m-am simtit niciodata atat de obosita precum ma simt acum. Abia ma trezesc, abia ma schimb, incerc din rasputeri sa nu adorm in masina, abia rezist sa nu pun capul pe banca. Iar daca mai am si o meditatie dupa ore, sunt facuta KO. Asta, sau daca am ora de istorie. Nu stiu daca am povestit vreodata despre profesoara mea de istorie. Multe nu sunt de spus. Doar ca are o voce melodioasa si e nevoie de doar un minut ca sa te faca sa adormi. Reusea sa faca asta atunci cand veneam la scoala oarecum odihnita. Imaginati-va acum ce efect are asupra mea! Am nevoie de somn, dar de unde sa il iau? Cand sa il iau? In weekend deja nu mai am timp sa lenevesc, iar in timpul saptamanii deja este exclus sa fac una ca asta. Ma bantuie si o durere de cap ingrozitoare, din cauza careia, degeaba am incercat eu astazi sa dorm cateva ore. Mi-am facut nervi, nu bine. Ma gandesc la anul trecut, cand aveam atat de mult timp la dispozitie si cand nu stiam ce anume sa mai fac pentru ca timpul sa treaca mai repede. Iar acum ma aflu in exact situatia inversa. La momentul respectiv nu stiam sa apreciez ceea ce am. Oare cand ma invat minte? Sunt sigura ca, anul viitor, cand ma voi afla in sesiune, voi spune ca liceul a fost un fleac si ca ma plangeam degeaba cand vorbeam de bac. Inchei aici acest post, caci simt ca imi bubuie capul. Nu am vrut decat sa spun ca ma aflu intr-o stare groaznica. Si maine e abia sambata! Am doua ore de istorie. Nici nu vreau sa ma gandesc. Nici nu pot acum.

Top instrumente SEO

Din nou as vrea sa abordez la un nivel de incepator un subiec care pentru multi este o nebuloasa. Pentru ca stiu cat de dificil este intelegerea unor astfel de notiuni pentru o persoana fara cunostinte in domeniu, voi incerca sa va explic acesti termeni cat mai simplu si la obiect.
In primul rand as vrea sa definesc un pic termenul de SEO. SEO este de fapt prescurtarea de la Serach Engine Optimization, si pe masura ce se folosesi mai multe instrumente de SEO, site-ului tau ii cresc sansele de a aparea in primele pagini ale motoarelor de cautare. Dintre instumentele cele mai folosite si utile pot mentiona:
SEO digger este un instrument care descopera cuvintele cheie utilizate de ceilalti competitori precum si a cuvintelor cheie cele mai utilizate pe Google.
Keyword Research Tool este un instrument SEO care iti permite sa afli cati oameni cauta in realitate cuvintele cheie pe care te gandesti sa le folosesti pe motoarele de cautare. Este un instrument foarte util care te ajuta sa gasesti cuvintele cele mai relevante ca sa iti promovezi afacerea.
SEO Challange este  foarte util de folosit atunci cand vrei sa vezi unde se pozitioneaza site-ul tau in comparatie cu alte site-uri din domeniu.
Scrierea de articole este iarasi un instrument SEO foarte util pentru promovarea site-ului tau. Scrierea de articole care fac trimitre la site-ul tau sau catre produsele tale este o metoda foarte buna de promovare pe nisa pe care te situezi. Deasemenea utilizarea a  cat mai multe link-uri care face trimitere catre site-ul tau duce la o imbunatatire a rank-ului si in final la o crestere a numarului de vizitatori.
Avantajele folositii SEO pentru promovare in comparatie cu reclama tin in primul rand de costurile implicate. Desi necesita un efort sustinut, trebuie totusi tinut cont ca odata facuta aceasta optimizare efectele ei vor fi de lunga durata.