Echipa NLPDiscovery te invita sa intri in Cercul Excelentei!

In Romania sunt destul de multe oferte online si offline pe sectorul NLP (Programare Neuro-Lingvistica) asa ca in clipa in care va decideti sa urmati o „cura” de NLP va poate fi greu sa luati o decizie corecta si potrivita pentru buzunarul si structura personala. Echipa NLPDiscovery, prin intermediul siteului http://www.nlpdiscovery.ro/, va ofera suportul necesar si informatii bine structurate pentru a intelege dinainte de a plati despre ce este vorba. Toate cursurile si informatiile prezentate sunt concepute de Tad James, fondatorul ABNLP si al Time Line Therapy™, pentru ca invatarea sa fie cat mai rapida si mai intuitiva, dar sa respecte standardele inalte impuse de expertii in NLP.

Spre deosebire de alte oferte lansate de competitorii din acest domeniu, Echipa NLPDiscovery va permite sa va primiti inapoi suma investita daca dupa zilele de curs sau seminar considerati ca nu va sunt satisfacute pretentiile si standardele in raport cu ceea ce ati primit. Cat despre modalitatea de invatare, ea este una naturala, normala, predarea axandu-se atat pe informatia transmisa la nivelul constientului, cat si la nivelul subconstientului. Astfel, odata reintorsi in realitatea noastra, putem sa punem in practica foarte rapid si simplu absolut tot ce am invatat de la Echipa NLPDiscovery. Nici un cursant nu este lasat sa inteleaga gresit anumite parti din cursuri si seminarii, fiecare dintre ei avand suport permanent si asistenta profesionala din partea sustinatorilor orelor. Exemplele puse la dispozitie sunt practice, clare, din cele mai diverse, din diferite zone si domenii – de exemplu marketing, coaching.

Iar daca Echipa NLPDiscovery v-a cucerit, puteti relua cursurile vreme de 18 luni dupa absolvirea lor, fara nicio plata, asta in masura in care sunt locuri disponibile. Pentru a afla ce spun oamenii care au luat parte deja la cursuri si seminarii puteti accesa pagina http://www.nlpdiscovery.ro/testimoniale-clienti/. Nu ezitati si intrati chiar acum pe http://www.nlpdiscovery.ro pentru mai multe informatii si programul complet al cursurilor si seminariilor de anul acesta.

No comments:

Post a Comment