Top instrumente SEO

Din nou as vrea sa abordez la un nivel de incepator un subiec care pentru multi este o nebuloasa. Pentru ca stiu cat de dificil este intelegerea unor astfel de notiuni pentru o persoana fara cunostinte in domeniu, voi incerca sa va explic acesti termeni cat mai simplu si la obiect.
In primul rand as vrea sa definesc un pic termenul de SEO. SEO este de fapt prescurtarea de la Serach Engine Optimization, si pe masura ce se folosesi mai multe instrumente de SEO, site-ului tau ii cresc sansele de a aparea in primele pagini ale motoarelor de cautare. Dintre instumentele cele mai folosite si utile pot mentiona:
SEO digger este un instrument care descopera cuvintele cheie utilizate de ceilalti competitori precum si a cuvintelor cheie cele mai utilizate pe Google.
Keyword Research Tool este un instrument SEO care iti permite sa afli cati oameni cauta in realitate cuvintele cheie pe care te gandesti sa le folosesti pe motoarele de cautare. Este un instrument foarte util care te ajuta sa gasesti cuvintele cele mai relevante ca sa iti promovezi afacerea.
SEO Challange este  foarte util de folosit atunci cand vrei sa vezi unde se pozitioneaza site-ul tau in comparatie cu alte site-uri din domeniu.
Scrierea de articole este iarasi un instrument SEO foarte util pentru promovarea site-ului tau. Scrierea de articole care fac trimitre la site-ul tau sau catre produsele tale este o metoda foarte buna de promovare pe nisa pe care te situezi. Deasemenea utilizarea a  cat mai multe link-uri care face trimitere catre site-ul tau duce la o imbunatatire a rank-ului si in final la o crestere a numarului de vizitatori.
Avantajele folositii SEO pentru promovare in comparatie cu reclama tin in primul rand de costurile implicate. Desi necesita un efort sustinut, trebuie totusi tinut cont ca odata facuta aceasta optimizare efectele ei vor fi de lunga durata.

No comments:

Post a Comment