Chestionarele auto - cel mai mare ajutor

De cele mai multe ori, degeaba citesti si inveti din carti, daca nu ai ocazia sa pui in practica mai tot ceea ce ai invatat. Cam acelasi lucru se intampla si atunci cand te pregatesti pentru sustinerea partii teoretice a examenului auto. Oricat ai incerca sa studiezi cartile de legislatie rutiera, fie ca o faci o data sau de multe ori, trebuie la un moment dat sa iti poti verifica si cunostintele.

Cel mai simplu mod prin care poti face asta, dupa ce ai terminat cu lectura manualelor, este sa completezi o serie de chestionare care sa intareasca bazele invatarii tale. Cum internetul este plin de astfel de teste, iar magazinele de carti abunda din punctul asta de vedere, nu depinde decat de tine si de timpul pe care il ai la dispozitie pentru a te pregati temeinic, ca sa obtii permisul de conducere auto.

Intocmite pe intelesul tuturor, aceste chestionare te vor ajuta sa intelegi logica sofatului si a prioritatilor in intersectii, semnele de circulatie dar si notiuni despre mecanica ori de prim ajutor. Sunt clare, explicite, iar imaginile care insotesc intrebarile sunt concepute in asa fel incat tu, viitorul posesor al permisului de conducere, sa poti intelege exact ce anume trebuie sa faci in diferite situatii.

Site-uri in care poti gasi chestionare auto sunt foarte multe. Atat cu intrebarile cat si cu raspunsurile corecte din punctul de vedere al legii. Insa cel mai complet si cu intrebari mai apropiate de cele pe care le vei avea la sustinerea partii teoretice a examenului auto, este chiar site-ul drpciv (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor). Acolo, vei gasi intrebari identice sau asemanatoare cu cele pe care le vei avea la examen.

Bineinteles ca, doar cititul si rezolvarea de chestionare nu vor face din tine un sofer profesionist. Pe langa toate acestea trebuie sa te prezinti regulat si la orele de conducere, unde instructorul isi va aduce aportul pentru ca tu sa nu faci ravagii in trafic. Insa, partea practica, impreuna cu cea teoretica te vor ajuta la final- daca esti silitor si constiincios - sa obtii cu succes permisul de conducere.

No comments:

Post a Comment