Flori de mac

În frunza de cucută amară îmi fluier bucuriile-şi-o neînţeleasă teamă de moarte mă pătrunde, cum vă privesc pe malul mării de secară, flori de mac. Aş vrea să vă cuprind, că, nu ştiu cum, petalele ce le purtaţi îmi par urzite din spuma roşie a unui cald şi-nflăcărat amurg de vară.
-Lucian Blaga-

1 comment:

  1. CITIȚI CUM S-AU CURAT DE LA HIV-SIDA CU CURĂ DE NATURALĂ NATURALĂ DR DR AZIBA. DR EMAIL [PRIESTAZIBASOLUTIONCENTER@GMAIL.COM] WhatsApp [+2348100368288]
     am fost infectat cu boala HIV-SIDA de-a lungul liniei cand am fost in cautare de vindecare am gasit un doctor online pe care i-am explicat problemele mele si ma asigurat de vindecare si ma roaga sa fac ceva ce am facut cu usurinta, asa ca dupa 48 de ore am primit un mesaj de la compania de livrare UPS pe care Dr. Aziba mi-a trimis-o un pachet și iată că medicamentul meu i-am comandat de la el și după ce l-am luat timp de 6 zile, așa cum mi-a dat instrucțiuni, în ziua a 7-a m-am dus pentru text în spital, la cel mai mare meu surprins bolile HIV-SIDA nu au mai fost textate Negative și toate simptomele din corpul meu nu mai erau, sunt foarte liber și sănătos ca un copil nou născut, așa că l-am întrebat despre unele boli populare cum ar fi HERPES, HEPATITIS B, ALS, DIABETICE, CANCERI, EXTRACTIA PENISULUI, GETAREA DUMNEAVOASTRA SPELL SPELL, etc ....... care afecteaza majoritatea oamenilor a spus ca nu exista nici o boala fara leac, are totul ... asa ca voi recomanda oricui este aceeasi situatie sau oricare dintre familia sau prietenii care traverseaza aceeasi problema pentru a contacta Docto r pentru vindecarea lui, eu fac de fapt asta pentru ca acum sunt confidentiala despre sanatatea mea si sunt atat de mandru sa spun ca sunt liber de boala HEPATITIS B, asa ca vreau acelasi lucru pentru toti si vreau sa-l contactati pe Dr prin e-mailul sau contactați în interiorul consolei sau numărul de contact și numărul de apel al companiei WhatsApp.

    E-mail >> PRIESTAZIBASOLUTIONCENTER@GMAIL.COM

    WhatsApp și Call contact >> +2348100368288

    ReplyDelete