Perfectiunea in domeniul smartphone-urilor este reprezentata de Nokia Lumia 925

Smartphone-ul nu mai e de mult un moft. El a devenit un instrument de lucru, atat pentru fotografii profesionisti, cat si pentru amatori, un obiect indispensabil oriunde ne-am afla. Si daca tot am amintit de fotografie, cel mai bun si mai ieftin smartphone care incorporeaza tot ce aveti nevoie pentru filmari, fotografiere, jucat sau ascultat muzica este Nokia Lumia 925. Pasionatii de fotografie vor redescoperi cu nokia lumia 925 placerea de a face fotografii de calitate, profesioniste, chiar daca fotograful nu e cel mai bun din aria sa de expertiza.

Cu modul Nokia Smart Camera puteti sa faceti mai multe fotografii deodata, apoi se poate face o poveste din acestea, aranajandu-le in ordinea dorita. Functia Fotografie de actiune a nokia lumia 925 este ideala pentru cursele de cai sau pentru raliuri, acolo unde vitezele sunt foarte mari si e greu sa faci poze bune din prima. Astfel, se poate fotografia o singura data si se obtin mai multe fotografii in imagini, care apoi se monteaza intr-o singura imagine de o calitate superioara. Eliminarea obiectelor in miscare elimina rapid detaliile nedorite, anumite personaje care pot strica un cadru perfect sau un peisaj mirific, lansand fotografia si cadrul curate. Telefonul nokia lumia 925 va lasa chiar si sa cosmetizati personajele dvs. din fotografii cu ajutorul functiei Change Faces, aceasta din urma permitand alegerea expresiilor dintr-o serie de fotografii si gruparea lor in fotografia comuna perfecta. Sistemul de operare integrat e Windows Phone ultima varianta disponibila pe piata, respectiv varianta 8, are Office-ul de la Microsoft, melodii gratuite prin Nokia Music, harti pentru navigare, cu HERE Maps, dar si capac cu incarcare wireless.

Procesorul e dual core, adica sunt doua procesare care vor contribui la o experienta de neuitat, frecventa e de 1500MHz, RAM de 1 GB, memoria interna permitand stocarea a 16GB. Display-ul de 4.5 inch, Amoled, si rezolutia foarte buna, precum si camera puternica de 8.6 MP, dar si rezolutia video incredibila fac din acest telefon cel mai bun pentru orice om de afaceri sau utilizator obisnuit.

No comments:

Post a Comment