Degresant

Degresantul este un produs de curatare ce indeparteaza cu succes urmele chair si celor mai vechi pete de grasime.
In afara de petele de grasime, un degresant curata si grasimea arsa, resturile de ulei mineral sau vegetal depuse pe diverse suprafete tari sau conducte.
Fie ca doriti sa  folositi la scara indistriala sau numai pentru uzul din gospodarie, gama de degresant profesional va ajuta sa curatati usor murdaria fara a strica suprafetele.
Pe piata gasiti degresant de mai multe tipuri in functie de ceea ce aveti nevoie sa curatati :
Degresant pentru suprafete emailate - curata cu delicatete fara sa zgarie si fara sa lase urme chair si petele vechi de grasime
Degresant pentru motor - pentru curatarea motorului autoturismului de praf si impuritati depuse de-a lungul timpului
Solutie pentru desfundat tevi - indeparteaza grasimea depunsa pe tevile de scurgere care in timp poate forma un dop ce infunda scurgerea
Degresant universal - cu acesta se poate curata orice suprafata uleioase fara sa fie atacata sau zgariata in urma procesului.
Spuma activa auto - curata de pe autoturism atata murdaria cat si eventualele pete de grasime.
Toti acesti degresanti prezentati mai sus sunt ecologici, nu polueaza apa menajera rezultata in urma spalarii si nici aerul in zona in care sunt utilizati. Astfel  acestia prezinta un risc redus, spre 0 de a va accidenta sau imbolnavi in urma utilizarii acestor produse. Oricum, trebuie sa respectati instructiunile de pe ambalaj pentru a folosi corect degresantul si manusi de manaj deoarece pielea se poate irita.
Degresantul  va usura cu mult treaba in gospodarie deoarece nu trebuie sa mai faceti efort, sa frecati suprafata murdara sau sa fie nevoie sa reveniti de mai multe ori  asupra locului respectiv.

No comments:

Post a Comment