Marimea hainelor in perioada sarcinii

Marimea hainelor a fost dintotdeauna un subiect extrem de fierbinte pentru femei. Ne ingrijoram adesea daca o pereche de blugi cumparati in urma cu cateva luni nu ne mai vin la fel de bine, asa cum tinem foarte mult sa incapem intr-o pereche de pantaloni 36, si incepem o adevarata melodrama daca depasim cumva catre 38… Perioada sarcinii este una care, evident, creeaza doamnelor una dintre cele mai mari probleme legate de marimea hainelor. Dincolo de bucuria resimtita la auzul vestii ca familia se va mari cu un membru, orice femeie simte frustarea de a nu mai arata la fel de bine, de a nu mai incapea in hainele pe care le purta cu placere in fiecare zi, la job sau la iesiri in oras. Este vremea sa shimbam garderoba si sa alegem haine potrivite acestei perioade, insa orice femeie trebuie sa stie ca are sansa de a alege haine gravide, facute pentru a mari respectul de sine al oricarei femei in perioada sarcinii.

Hainele pentru perioada maternitatii au in genere aceleasi marimi cu cele ale hainelor obisnuite. Ceea ce inseamna ca daca inainte de sarcina purtam marimea S, aceeasi marime o vom purta si la hainele pentru femei insarcinate, iar daca purtam 36 vom alege tot o pereche de jeansi pentru mamici marimea 36. Evident, ca daca avem nevoie de mai mult confort vom alege sa cumparam hainele cu un numar mai mare. De asemenea, daca organismul unei femei are o tendinta mai mare de ingrasare in sarcina, vom adapta marimea hainelor in functie de noua greutate.

Sfatul cel mai important pentru femeile insarcinate este acela de a nu ceda tentatiei de a alege haine normale cu o masura sau doua mai mari, indiferent cat de frumoase ar fi. Nu veti face decat sa aratati ca un sac din cap pana in picioare, imaginea noua nu va va placea deloc atunci cand va priviti in oglinda, iar in perioada sarcinii cel mai usor este sa dezvoltam depresii din motive banale, cum ar fi aspectul exterior.

No comments:

Post a Comment